Hamarosan bemutatják a Huawei Mate 8-at

0

Alig hogy közzétettük, hogy a Huawei egy november 5-ei eseményen felfedi legújabb Kirin 950-es lapkáját, máris itt az újabb értesülés, mely szerint a kínaiak a Mate 8-ról is lerántják a leplet, még ebben a hűvös téli hónapban.

Teaser-for-the-Huawei-Mate-8-seems-to-be-related-to-the...

Persze a legegyértelműbb az lenne, ha a chipsettel egy napon mutatnák be a phabletet, azonban egy frissen felfedezett plakát szerint ez nem így fog történni. Hiába lesz – állítólag – HiSilicon Kirin 950 processzor a Mate 8 belsejében, a mobilt egy külön időpontban, mégpedig november 26-án fedik majd fel a nyilvánosság előtt. Egyébként azt, hogy a méretes telefon belsejében Kirin 950 teljesít szolgálatot, az is megerősíteni látszik, hogy a két rendezvénymeghívó erőteljes hasonlóságot mutat egymással.

Metal-frame-for-the-Mate-8-at-left-with-the-SIM-card-tray-on-right

Hogy további érdekességgel is szolgáljuk, nemrég kiszivárgott két fotó, amiket egy Foxconn dolgozó (itt szerelik össze a terméket) tett közzé. Az egyiken a készülék fémkeretét láthatjuk, míg a másikon a telefon SIM tálcáját tekinthetjük meg, legalábbis állítólag. Utóbbi várhatóan két SIM-et, vagy egy SIM-et és egy microSD kártyát fogad majd. Ha ez, és a korábbi értesülések helytállóak, akkor a Huawei új lapkáját november 5-én, míg a vállalat csúcsphabletjének következő generációját három héttel később mutatják majd be.

PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid