Hamarosan jön a Xiaomi Redmi Note 5

0

A Xiaomi Redmi Note 5 egyelőre még nem hivatalos, de ez hamarosan megváltozhat. A készülék adatlapja nemrégiben feltűnt egy online kereskedő weboldalán, amivel szinte teljesen egyértelműsítette: a mobil nemsokára piacra kerül.

A telefon a JD.com nevű online kereskedő webshopjában tűnt fel, ami – ha esetleg nem hallottál volna róla – egy nagy ázsiai forgalmazó. Azért, hogy minden poén ne legyen elsütve, az okostelefont letakarva helyezték ki az online felületre.

Bár azóta az egész oldal teljesen eltűnt, ez egyértelmű jele annak, hogy a készülék még az idén startolni fog. Az árat az oldalon 8888 jüanban állapították meg, de ez természetesen csak egy helykitöltés, hiszen a nyolcas szám a kínai kultúrában egy szerencseszám. Az indulóár valahol 1200 jüan körül alakulhat majd, ami nyugati valutába átszámítva olyan 180 dollárt jelent.

Korábbi kiszivárgott képek:

A Redmi Note 5 sokban eltér a Redmi Note 5A készüléktől. Többek között 18:9-es képarányú megjelenítője lesz 2160×1080 pixeles felbontással – megfelelve az idei trendeknek. A burkolat alatt Qualcomm Snapdragon 660 lapkakészlet fog dolgozni, memóriából pedig többféle kiszerelés is várható.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid