Hamarosan debütál a Xiaomi Redmi 6 Pro

0

A Xiaomi múlt héten mutatta be a Redmi 6 és Redmi 6A telefonokat, de a pletykák alapján számítottunk volna egy harmadik készülékre is. Szerencsére a vállalat eloszlatott minden kételyt, és egy Weibo poszt formájában tájékoztatta a nagyérdeműt: a Redmi 6 Pro debütálása nem marad el, sőt, még a hivatalos dátumot is megosztották velünk. Ami azt illeti, egyáltalán nem kell sokat várnunk…

Az okostelefon érkezésének napja június 25., vagyis pontosan aznap leplezik le, mint a Mi Pad 4-et. A gyártó egy futball világbajnokság tematikájú plakát segítségével néhány fontosabb jellemzőit is felfedett a mobillal kapcsolatban. A szellemes teaser révén megtudhatjuk, hogy a megjelenítő képaránya 19:9 lesz, vagyis ez lesz az első Redmi modell szenzorszigettel. Örülünk Vincent?

A poszter még számos fontosabb specifikációt is leleplez, kiderül például, hogy mesterséges intelligenciával kapcsolatos funkciók garmadájára számíthatunk, ezek valószínűleg a fotók készítésekor kapnak szerepet. A mobil burkolata alatt Qualcomm Snapdragon 625 chipset teszi majd a dolgát, ami bár nem a legfrissebb konstrukció, legalább olcsó és teljesen megbízható. Az alul található “4000”-es szám pedig nagy valószínűséggel az akkumulátor kapacitását hivatott felfedni.

Korábban láttunk fotókat egy akkor még ismeretlen Xiaomi okostelefonról, amelynek kijelzőjét szenzorsziget csúfította egészítette ki, könnyen lehet, hogy az itt látható készülék a Redmi 6 Pro személyesen. Azóta ráadásul egy újabb fotó is napvilágot látott:

Egy további érdekes adalék a pletykák tengerében az, hogy a mobilnak a debütálás után akár két hónapra is szüksége lesz az olyan fontosabb területekre való eljutáshoz, mint India, de állítólag a globális piac többi régiója sem lesz szerencsésebb.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

NapiDroid