Hamarosan érkezik a Doogee DG750 Iron Bone

0

Hamarosan érkezik a Doogee DG750 Iron Bone, ami specifikációit tekintve a középkategóriába sorolható, ennek ellenére kifejezetten tetszetős, prémium külsőt kapott.

A DG750 Iron Bone nevéhez méltó módon egy igen masszív fém keretet kapott, ami egy rendkívül precíz, 193 lépésből álló folyamat során készül el 32 óra alatt. Emellett pedig egy bőrszerű hátlap teszi tökéletessé az összképet.

doogee-dg750-1

A kijelző szerepét egy 4.7 colos, qHD felbontású IPS panel tölti be, amit egy kifejezetten vékony keret vesz körbe. Ennek köszönhetően mindössze 132.5 x 65.4 x 7.8 mm-es méreteket kapunk, aminél még sok 4.5 colos mobil is nagyobb.

doogee-dg750

A Doogee DG750-et a már jól ismert MT6592-es chipset hajtja, ami egy 8 magos processzort és egy Mali-450MP4-es grafikus egységet jelent. Ez maximálisan elegendő a készülék zökkenőmentes működtetéséhez, és valószínűleg a kategóriában átlagosnak számító 1 GB RAM-mal sem akad majd probléma. A belső tárhely egyébként 8 GB-os, amit tovább bővíthetünk microSD kártyával.

A kamerák 8 és 5 megapixelesek, ami nem hangzik rosszul, ráadásul egy LED villanó is került a hátlapra. A készülék két SIM kártyát kezel egyszerre és Android 4.4.2-es rendszert futtat. Olyan extra funkciókat is kapunk, mint például a gesztusvezérlés, a vendég mód, illetve az energiatakarékos mód. Az akksi egyébként 2000 mAh-s, ez elsőre nem tűnhet soknak, de a MediaTek processzor és a kijelző is alacsony fogyasztással kecsegtet, és így összességében egész korrekt üzemidőre számíthatunk.

doogee-dg750-2

Az Doogee termékeket hivatalosan a Ping Digital forgalmazza Magyarországon, és a DG750 Iron Bone is náluk, illetve partnerboltjaikban lesz kapható, valamikor márciusban. Mivel egy középkategóriás felszereltségű készülékről van szó, borítékolható a kedvező ár.

További érdekes részleteket a magyar forgalmazó oldalán olvashatsz.

Hogy tetszik a Doogee új mobilja?

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid