HTC One M9 – hivatalos sajtófotók és rengeteg infó

0

Egy németországi forgalmazó jóvoltából kiszivárgott a HTC One M9 összes fontosabb részlete, beleértve az árat, ráadásul néhány sajtófotó is kikerült.

Az új csúcsmodell tulajdonságai megegyeznek az eddig kiszivárgott részletekkel, azaz egy 5 colos Full HD-s kijelzőre számíthatunk, amit a szupergyors Snapdragon 810-es processzor hajt 3 GB RAM társaságában. A belső tárhely 32 GB-os lesz, ami akár 128 GB-os memóriakártyával is bővíthető. A hátlapon egy 20 megapixeles kamerát találunk majd dupla LED villanóval, az előlapra pedig egy 4 megapixeles UltraPixel szenzor kerül.

A HTC One M9 a legvastagabb pontján 9.6 mm-es lesz, a súlya pedig 157.5 gramm. Mindez akár egy elég komoly akksit is jelenthetne, de a hírek szerint egy 2900 mAh-s telepet kapunk, ami maximum csak átlagosnak nevezhető a csúcsmobilok között.

Most pedig nézzük sorban a kiszivárgott sajtófotókat:

HTC-One-M9-renders-1 HTC-One-M9-renders HTC-One-M9-renders-5 HTC-One-M9-renders-4 HTC-One-M9-renders-3 HTC-One-M9-renders-2

Kiderült a HTC One M9 ára és várható megjelenési ideje is. Németországban 749 eurós áron startol az új modell, valamikor áprilisban. A bemutató pedig március 1-jén lesz, azaz már nem kell sokat várni.

MobileGeeks.de

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid