Hamarosan jöhet a Galaxy S8 Mini

0

A Samsung mostanában nem igazán dobott piacra olyan okostelefont, amely felsőkategóriás hardverrel, és egyben kompakt méretű házal bírt volna. Nem megerősített pletykák szerint azonban a dél-koreai vállalat hosszú idő után most újra dolgozik egy olyan készüléken, ami az aktuális csúcsmodell mini változata lesz.

Ha az értesüléseknek van valóságalapja, akkor a telefont – nevezzük Samsung Galaxy S8 Mini-nek – valamikor a nem túl távoli jövőben fogják bemutatni a vállalat hazájában. A készülék kijelzőjének képátlója 5.3 col lesz, de marad a 18.5:9-es képarány, és a vékony káva miatt mindössze akkora lehet majd az újdonság, mint egy átlagos 4.7 colos telefon.

Ami pedig a hardveres összetételt illeti, a hírek szerint a kompakt újdonság belsejében egy Qualcomm Snapdragon 821 chipset lesz 4 GB RAM-mal és 32 GB tárhellyel párosítva. Tehát nem a jelenlegi csúcslapkát kapja majd, viszont így sem lesz gyengének nevezhető. Ráadásul elvileg a Samsung Galaxy S8 Mini megkapja a nagy testvér írisz-szkennerét.

Egyébként a gyártó utolsó “Mini” telefonja a 2014-ben megjelent Galaxy S5 Mini volt, de ez hardveresen jelentősen elmaradt az S5-től. Ha igazak a mostani hírek, akkor 3 év után újra jöhet hasonló Samsung készülék, ráadásul ezúttal felsőkategóriás hardverrel. Persze természetesen ezek egyelőre csak pletykák, azaz érdemes fenntartásokkal kezelni az olvasottakat.

forrás

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid