Hamarosan jöhet a Xiaomi Mi 9 SE Global verziója

0

Tavaly sokak bánatára nem érkezett nemzetközi verzió a Xiaomi Mi 8 SE-ből, pedig egy remek készülék volt, az utód, vagyis a Mi 9 SE viszont már megjelenhet B20-as LTE támogatással és magyar nyelvvel is.

Frissítés: már rendelhető is a Global verzió a GearVita oldalán:

  • Xiaomi Mi 9 SE 6+64GB Global verzió 365.99$ a 64GV9SEYU kuponnal ezen a linken.
  • Xiaomi Mi 9 SE 6+128GB Global verzió 395.99$ a 128GV9SEYU kuponnal ezen a linken.

A Xiaomi Mi 9-ből már hivatalosan is látezik Global verzió, ám a kompaktabb méret miatt sokan inkább a Mi 9 SE-t nézték ki maguknak. Már az is adott némi reménységre okot, hogy a Xiaomi elhozta a mobilt Barcelonába, az MWC kiállításra február végén, ám hivatalosan akkor még nem esett szó nemzetközi kiadásról. Most viszont felkerült a készülék a gyártó nemzetközi certifikációkat tartalmazó oldalára, mégpedig egy olyan modellszámmal, amely Global verzióra utal (G betűre végződik).

A hivatalos bejelentésre még várunk, de nagyon úgy tűnik, hogy a Mi 9 SE-ből is készül az európai piacra szánt kiadás, amely támogatja majd a B20-as 4G sávot, és számost nyelvet, köztük a magyart.

Mi 9 vs. Mi 9 SE

A Xiaomi Mi 9 SE egyébként egy 5,97 colos Full HD+ Super AMOLED kijelzővel bír, és mai viszonylatban már meglehetősen kompaktnak tűnik, jóval kisebb például az eredeti Mi 9-nél. A mobilt a Snapdragon 712 chipset hajtja, ami egy vadonatúj, modern lapka kiváló teljesítménnyel, és a 6 GB RAM is bőségesen elegendőnek tűnik. A hátlapi kamerára sem lehet panasz, egy tripla apparátust kapunk, a fő szenzor ráadásul ugyanaz a 48 MP-es Sony IMX586 érzékelő, ami a Mi 9-ben is van. Ehhez jön egy 13 MP-es széles látószögű egység, valamint egy 8 MP-es telefotó kamera, hogy teljes legyen a kép. Az előlapra pedig egy 20 MP-es optika került.

A kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasót is megkapta a Mi 9 SE

A Xiaomi Mi 9 SE a tudásához képest Kínában kifejezetten olcsón debütált. Kíváncsian várjuk, hogy nálunk mennyiért lehet majd beszerezni.

Frissítés: már rendelhető is a Global verzió a GearVita oldalán:

  • Xiaomi Mi 9 SE 6+64GB Global verzió 365.99$ a 64GV9SEYU kuponnal ezen a linken.
  • Xiaomi Mi 9 SE 6+128GB Global verzió 395.99$ a 128GV9SEYU kuponnal ezen a linken.

Forrás: Xiaomi

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid