Saját gamer telefon gyártását fontolgatja a Nintendo

0

Habár a Nintendo Switch és Nintendo DS készülékek hatalmas sikernek örvendhetnek, a japán gyártó – talán a szintén sikeres okostelefonos játékai miatt – saját gamer mobil fejlesztésén gondolkodik. Az értesülések mögött ipari források állnak, így nem feltétlenül nevezhetőek légből kapottnak, ezért mi is foglalkozni fogunk velük az alábbiakban.

Tajvani elektronikus alkatrész gyártókhoz közelálló források értesülései alapján a Nintendo jelenleg is fontolgatja, hogy módosít korábbi döntésén, mely szerint nem lép be az okostelefon-piacra. Egyelőre semmilyen különösebb részlet vagy terv nem derült ki, ám ha valóban készül egy ilyen termék, az valószínűleg képes lesz kommunikálni a Nintendo Switch-csel, és az eszközök között könnyedén megosztható lesz minden játékkal kapcsolatos, és egyéb információ.

Ha belegondolunk a Nintendo jelenlegi Android játék kínálatába, igen valószínűtlen, hogy a japán vállalat egy felsőkategóriás készüléket dobna piacra. Sokkal valószínűbb egy a családbarát masina debütálása, ami képes röccenések nélkül futtatni a Nintendo játékait, anélkül, hogy egy vagyonba kerülne a megvásárlása. Az elmúlt években a gamer okostelefonok piaca komoly gyarapodást tudhatott magáénak, és választék is van szép számmal ilyen telefonokból, gondoljunk csak a Razer, a Xiaomi, a Nubia vagy az Asus ilyen jellegű termékeire.

Nintendo Switch

Ha a Nintendo képes valamilyen módon különlegessé tenni a saját ajánlatát, exkluzív tartalmakkal, spéci emulátorokkal és hasonlókkal, és egy pénztárcabarát áron dobja piacra, hatalmas sikert arathat, anélkül, hogy félnie kellene a felsőkategóriás konkurencia bármelyik tagjától. Ti mennyire örülnétek egy Nintendo okostelefonnak, ami kifejezetten játékra készült?

Forrás: PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid