Hamarosan jön a Leagoo POWER 5, 7000mAh-s valós teljesítményű akkuval

0

A Leagoo kiemelten kezeli a felhasználói igények kielégítését, és ehhez hozzá tartozik a remek üzemidő, amire egészen biztosan nem lesz panasz a következő készüléküknél.

A Leagoo Power 5 lesz a gyártó első olyan telefonja, amit az erős hardver mellett egy hatalmas teleppel is ellátnak majd. Tekintve, hogy a piacon több ilyen mobil is fellelhető, következik a kérdés, hogy mi teszi olyan különlegessé, és miért választanánk ezt a riválisok megoldásai helyett?

Először is egyre többen reklámoznak nem valódi kapacitást, míg itt valós 7000 mAh-s telepről beszélhetünk. A felhasznált akkumulátorok mindegyike megfelel a nemzetközi sztenderdeknek, mint az UN38.3 és az IEC 62133 szabvány. Ezzel biztosítva azt, hogy valóban minden beépített alkatrész megfelel a valóságnak, és hozza az elvárt minőséget, amit szigorú szabályok szerint állítottak fel.

Tekintve, hogy az utóbbi időben elszaporodtak a a visszaélések, és több gyártónál nem volt egyenes arányosságban a megadott akkumulátor mérete a valós teljesítménnyel, így a Leagoo kiemelten fontosnak tartja ezt.

A Leagoo Power 5 valós 7000 mAh-s akkumulátorral érkezik majd, ami támogatja az 5V/5A-es gyorstöltést és a vezeték nélküli töltést is. Elöl egy 5.99 colos Full HD+-os, 18:9-es arányú kijelzőt kapunk, a gyorsaságért pedig a Helio P23-as chipje lesz felelős. A 6GB memória mellé 64GB háttértár társul majd. Hátul duál kamerával érkezik a a telefon, méghozzá a Sony által gyártott (13MP + 5MP) optika személyében, míg előre egy Sony 13 MP-es modul került. Megjelenéskor az Android 8.1-es verziója fut majd rajta.

Az áprilisban megjelenő Power 5 ára 229 dollár lesz, és már elindult az előrendelés a Leagoo oldalán, ahol akár jelképes 2 dollárért és miénk lehet, amennyiben feliratkozunk a gyártó oldalán, és szerencsésen kisorsolnak minket. Részletek és előrendelés ezen a linken.

Forrás: Leagoo

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid