Hamarosan jön az 5 hátlapi kamerás Nokia 9 PureView

0

A HMD Global már jó ideje dolgozik egy nem mindennapi Nokia csúcsmobilon, ami 5 hátlapi kamerával lesz felszerelve. Legutóbb még arról adott hírt a vállalat, hogy késik a készülék, ám most úgy néz ki, hogy már közel a megjelenés.

A valószínűleg Nokia 9 PureView néven érkező telefon nemrég Bluetooth tanúsítványt kapott, sőt, valójában három változat is felbukkant különböző modellszámokkal (TA-1082, TA-1087 és TA-1094). A TA-1094 verzióról már egy fotó is kiszivárgott korábban, szóval biztosra vehető, hogy ez valóban az 5 hátlapi kamerás Nokia lesz.

A friss dokumentumból sajnos csak annyi derült ki, hogy Bluetooth 5.0 és LTE támogatással is rendelkezik majd a készülék, de a tanúsítvány arra is utal, hogy már nem kell sokat várni a megjelenésre.

A Nokia 9 PureView már akár januárban bemutatkozhat, bár az még kérdéses, hogy melyik chipsetet kapja. Korábban a Snapdragon 845-ről esett szó, de akkor még 2018-as megjelenés volt tervben, jövőre viszont már elérhető lesz a Snapdragon 855 is. A kamera fejlesztése a Zeiss-szel közösen folyik, de csak reménykedni tudunk benne, hogy megéri várni a készülékre, és valóban lesz értelme ennyi kamerának a hátlapon.

Forrás, via, borítókép: ConceptCreator

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid