Hamarosan kapható lesz a Xiaomi Mi Band!

0

A Xiaomi leginkább a kedvező árú csúcsmobiljaival vált híressé, de már megjelent az első tabletük, és hamarosan kapható lesz a Mi Band okoskarkötő is.

A Xiaomi Mi Band leginkább olcsó árával hódíthat majd, hiszen Kínában mindössze 13 dollárnak megfelelő összegbe fog kerülni, ami átszámolva 3000 Ft. Ezért az pénzért egyébként egy elég sokrétű kütyüt kapunk.

Xiaomi-Mi-Band-1

A Mi Band használható ébresztőként, ráadásul beállíthatjuk, hogy figyelje az alvási ciklusunkat, és így a legmegfelelőbb időpontban ébreszthet minket. Hasznos lehet sportolók számára is, hiszen követi a mozgásunkat, ráadásul mindezt akár úszás közben is képes megtenni, hiszen a készülék vízálló (IP67).

Az eddigieken kívül pedig a Mi Band a mobilunkat is feloldja, ha közel vannak egymáshoz. A készülék akksija egyébként akár 30 napig is kibírja egy töltéssel, ami igazán figyelemre méltó.

A Xiaomi Mi Band a hírek szerint augusztus 18-án jelenik meg, a már korábban említett 13 dollárnak megfelelő áron. Persze ez csak Kínára vonatkozik, és ha egyszer esetleg kapható is lesz nálunk a készülék, akkor is szinte biztos, hogy jóval drágább lesz.

PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid