Moto X+1, Moto G2, és Moto 360 bemutató szeptember 4-én!

0

Több újdonságot is leleplez hamarosan a Motorola. A sajtóbemutató szeptember 4-én lesz, amire egy weboldal formájában is felhívták a figyelmet.

A honlapon látható animáción négy készülék ábrája szerepel, és valószínűleg ezek lesznek a középpontban a Motorola eseményén. A bal felső sarokban egy X-szel ellátott mobilt látunk, ami minden bizonnyal a Moto X utódjára utal (talán Moto X+1 lesz a neve). Az eddigi pletykák alapján a 2.26GHz-es négymagos Snapdragon 800-as processzor hajtja majd a készüléket 2GB RAM társaságában, a kijelző pedig egy 5.2 colos full HD-s darab lesz. Belső tárhelyből 32GB-ot kapunk majd, ami valószínűleg bővíthető lesz, a kamerák pedig 12 és 5 megapixelesnek ígérkeznek. Lesz még 2900mAh-s akku és Android 4.4.4 is.

moto-press

A szemben lévő sarokban egy G-vel ellátott mobilt láthatunk, ami a Moto G utódjára utal. A készülék végleges neve lehet G2, vagy akár G+1 is, ezt még nem tudjuk, de azért egyéb részletek már kiszivárogtak róla. Ilyen például az 5 colos kijelző, a Snapdragon 400-as proci, és az 1GB RAM. Ez egyértelműen egy középkategóriás modell lesz, ami kedvező áron nagy siker lehet majd.

moto-teaser

Egy óra is feltűnik az ábrán, ami nem is lehetne más, mint a Motorola Moto 360 okosóra. Erről már rengeteget írtunk, de érdemes kiemelni a kerek kijelzőt, amivel igazán stílusosra sikerült a készülék. A negyedik eszköz valami headset lehet, de erről egyelőre nem tudunk semmi.

AndroidAuthority

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid