Hamarosan elkezdik kiszórni a OnePlus 2 meghívókat

0

Néhány héttel ezelőtt a OnePlus jelezte, hogy problémák adódtak a 2016-os zászlóshajó-gyilkos töltőkábelével, ezért a vártnál lassabban teszik elérhetővé a meghívókat. Carl Pei, a cég társalapítója azonban most bejelentette Twitteren, hogy “az invitációk agresszív kiadása” a jövő hétvégén megindul, tehát a kábellel kapcsolatos problémát valószínűleg megoldották.

A OnePlus 2 hivatalosan már augusztus 11-től kapható, azonban Kínán kívül (ahol nem szükséges meghívó a vásárláshoz) csak nagyon kevesen tudták megrendelni a telefont. A meghívó listán közel 4 és fél millió ember szerepel, és egy magyar vásárló elmondása alapján ő a 900. hely környékén járt, amikor megkapta a szükséges invitációt, körülbelül egy héttel ezelőtt. Tehát vannak még jó néhányan, akik elkeresedve várják azt a bizonyos 16 jegyű kódot, amely elegedhetetlen a telefon megvásárlásához.

oneplus-2-header

Carl Pei, a OnePlus egyik alapítója most egy Twitter bejegyzéssel felkavarta az állóvizet. Először is bocsánatot kért a hosszúra nyúlt várakozásért, hiszen közel egy hónapig nem lehetett hallani felőlük. Aztán tudtunkra adta, hogy jövő hétvégétől végre megindul a meghívók “agresszív kiadása”.

Két dolgot viszont érdemes leszögezni: a jövő hétvége kifejezés alatt szeptember első hétvégéjét kell értenünk (szeptember 5-6.), és ekkor sem biztos, hogy kapni fogunk meghívót. A cég ugyanis egyfajta kalaprendszerbe osztotta be a leendő vásárlóit.

  1. a OnePlus nyereményjátékainak vagy különböző eseményeinek résztvevői
  2. a OnePlus One korai megvásárlói és aktív fórumtagjai
  3. az eredeti zászlóshajó-gyilkos többi vásárlója
  4. a meghívó listára feliratkozottak

Az összes kalaphoz elérhetőek lesznek meghívók ugyanabban az időpontban, azonban minél előkelőbb kategóriába sorolt be minket a OnePlus, annál előbb fogunk invitációt kapni. Sokan már kezdtek lemondani arról, hogy valaha kapnak majd meghívót, de talán ez most új reményt adhat számukra.

AndroidAuthority

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu egyik legújabb és legfiatalabb szerkesztője.

NapiDroid