Ezért késnek a OnePlus 2 meghívók

0

A OnePlus 2 hivatalosan augusztus 11-től kapható világszerte, azonban ahogy korábbi cikkünkben is írtuk, a telefonhoz eddig csak rendkívül kevés ember kapott meghívót. Most egy fórumbejegyzésből kiderült, hogy ez nem véletlenül van így, és ne is számítsunk változásra egy ideig.

A OnePlus korábban megígérte, hogy a 2016-os zászlóshajó-gyilkos meghívóihoz sokkal könnyebben lehet majd hozzájutni, mint ahogy azt az elődnél tapasztalhattuk, valamint a telefonból 30-50-szer nagyobb készlet fog rendelkezésre állni. Azonban az ígéretekkel ellentétben eddig csak rendkívül kevesen kaptak meghívót. Az amerikai megrendelések kiszállítását ráadásul eltolta a cég 2-3 héttel. Tehát érezhető, hogy valami van a háttérben.

OnePlus-2-header-1

Nos, a OnePlus fórumán egy adminisztrátor most közölte, hogy nem csak a tengerentúli vásárlóknak kell majd várni a telefonra, hanem mindenki másnak is. Azzal indokolják a dolgot, hogy a OnePlusnak nagyon fontosak az első vásárlók véleményei (és kritikái), amelyek ugyan pozitívak, de mégsem minden tökéletes. Konkrétan a felhasználói felületüket, az Oxygen OS-t említik a hiba egyik okának, amelyen még lenne mit csiszolniuk.

A másik, talán még komolyabb probléma pedig az új USB Type-C adatkábel anyagával van, amely valószínűleg túl könnyen megadja magát. A megoldáson már dolgozik a cég, és amint sikerül kijavítani, megindulhat a OnePlus 2 meghívók széles körű szétosztása.

OnePlus

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu egyik legújabb és legfiatalabb szerkesztője.

NapiDroid