Nagyon hasonlóak lehetnek az idei Nexus mobilok

0

Köztudott, hogy idén a Google két Nexus készüléket is szeretne piacra dobni, az egyiket az LG, míg a másikat a Huawei fogja gyártani. Azonban felmerül a kérdés, hogy vajon a két mobil között milyen különbségek várhatók. Nos, a híres kiszivárogtató, @OnLeaks információi alapján nagyon hasonló telefonokra számíthatunk majd.

A legfőbb különbség a két modell között a méret lesz. A nagyobb darabnak a Huawei megoldása igérkezik, amely 5.7 colos kijelzőt kaphat. Az LG-féle Nexus készülék pedig egy 5.2 hüvelykes képernyővel fog érkezni.

A Huawei-féle Nexus mobil lehetséges hátlapja

A Huawei-féle Nexus mobil lehetséges hátlapja

@OnLeaks információi alapján valószínűleg mindkét mobil fémházat fog kapni, valamint ujjlenyomat-olvasókra is számíthatunk. Ezek minden bizonnyal a hátlapon fognak helyet kapni, csakúgy mint a Nexus 6 esetében is történt volna, azonban jogi okok miatt abból a készülékből végül kimaradt ez a funkció.

Továbbá mindkét Nexus modell USB Type-C csatlakozót kaphat, ami ésszerű választásnak tűnik, hiszen egyre több készülék fog ezzel a megoldással érkezni a közeljövőben. Végül, de nem utolsó sorban előlapi hangszórókra is számíthatunk.

Azonban sok részlet továbbra sem derült ki, ilyen például a RAM, a belső tárhely, vagy az akkumulátor mérete. A legfontosabb kérdés pedig a processzor, hiszen ezzel kapcsolatban is csak találgatások vannak. Hallottunk már a Snapdragon 810-ről és a 820-ról is, de akár még az is kiderülhet, hogy az LG-féle Nexus csak egy középkategóriás chipsetet kap majd. Meglátjuk.

TechnoBuffalo

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu egyik legújabb és legfiatalabb szerkesztője.

NapiDroid