Mától kapható a OnePlus 2

0

A OnePlus ma hivatalosan is elkezdte a “2016-os zászlóshajó-gyilkos” forgalmazását. A készülék körüli várakozás hatalmas, ami ma véget érhet azok számára, akiknek van meghívójuk.

Jelenleg csak a 64 GB-os verzió rendelhető, ami 4 GB RAM-mal felszerelve érkezik 130 ezer forintos áron. A kistestvér csak később lesz elérhető, amely 16 GB belső tárhellyel és 3 GB RAM-mal 108 ezer forintért lesz kapható.OnePlus-2-2

A különböző kiegészítők már szabadon rendelhetők, beleértve a cserélhető hátlapokat is. Alapvetően a klasszikus Sandstone Black darabot kapjuk majd, de plusz 8800 forintért választhatunk a fahatású Bamboo (bambusz), Rosewood (rózsafa) és Black Apricot (fekete barack) hátlapok közül. Ezek mellett elérhető a golyóálló mellényekből ismerős Kevlar (kevlár) anyagú darab is.

OnePlus-2-1

Egyébként ha valaki sokallja a cserélhető hátlapok árát, ajánlom a dbrand-et, akik telefonok és egyéb szórakoztató elektronikai eszközök matricázásával foglalkoznak. Náluk 19 dollárért cserébe az egész OnePlus 2 készülékünket “felöltöztethetjük” ízlésünk szerint. Egy megbízható kanadai cégről van szó egyébként, akik egy egyszerű borítékban küldik termékeiket, ezért nem kell aggódnunk a magas postaköltség miatt sem.

dbarnd oneplus 2

A OnePlus 2 legnagyobb hátránya a meghívós rendszer, ami miatt jelenleg csak nagyon kevesen tudták megrendelni a készüléküket. A meghívó listán már több, mint 3 millió ember szerepel, és aki most iratkozik fel, annak nagyon nehéz dolga lesz. Jómagam az első napon megtettem ezt, valamint több tucat ember is regisztrált általam, de még így is csak a 3000. hely környékén tanyázok. Az egyetlen járható útnak jelenleg csak az tűnik, ha valaki megjelent a cég különböző eseményein a közelmúltban, a OnePlus fórumának tagja a kezdetektől, vagy vett magának egy meghívót. Később könnyebbé fog válni az invitációk megszerzése, de az első hetekben szinte lehetetlen lesz a készülékhez jutni.

OnePlus

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu egyik legújabb és legfiatalabb szerkesztője.

NapiDroid