Minden részlet kiszivárgott a Samsung Galaxy S6 edge+ kapcsán

1

Eddig is rengeteg hír keringett a Samsung Galaxy S6 edge nagytestvéréről, sőt, már az árával kapcsolatban is voltak különböző információink. Most éppen egy román oldalon tűnt fel a telefon, és szinte minden részlet kiderült vele kapcsolatban.

A román weboldal adati alapján a készülék 32 GB-os verziója 4035 lejbe fog kerülni, ami átváltva körülbelül 280 ezer forintot jelent, míg a 64 GB-os modellért 4530 lejt, azaz 320 ezer forintot kérnek majd. Ez még a korábban emlegetett 800 eurós árnál is körülbelül 100 euróval több.

note-5-s6-edge-plus-header

Samsung Galaxy Note 5 és a Galaxy S6 edge+

Ami a specifikációkat illeti, sok meglepetés nem érhet minket, hiszen a “sima” S6-ban és S6 edge-ben megismert Exynos 7420-as processzort fogjuk kapni, ami a jelenlegi legerősebb mobilos hardver a piacon. A változást a képernyő mérete fogja jelenteni, hiszen az S6 edge+ egy mindkét oldalt hajlított, 5.67 colos Super AMOLED Quad HD kijelzővel érkezik, amelyet a Gorilla Glass 4 fog megvédeni a sérülésektől. Persze azért legyünk óvatosak, semmi sem törhetetlen.

Galaxy-S6-Edge-price-specs-leak

Az Antutu benchmark program alapján a Galaxy S6 a legerősebb telefon, ami manapság kapható, de ez könnyen megváltozhat, hiszen az S6 edge+ 4 GB RAM-mal fog érkezni, tehát a trónörökös már úton van. Igaz könnyen elképzelhető, hogy a Note 5 még nála is több pontot produkál majd, bár a Samsungnak valószínűleg ez már teljesen mindegy.

Kamera fronton egy 16 megapixeles hátlapi egységet, valamint egy 5 megapixeles előlapi szenzort kapunk majd. Az S6 és S6 edge egyik legnagyobb hibája az akkumulátor kapacitása volt, azonban a nagyobb méret hatására ez is javulni fog, egy 3000 mAh-s telep kerülhet a készülékbe.

PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu egyik legújabb és legfiatalabb szerkesztője.

NapiDroid