Hamarosan megjelenik Chuck Norris mobiljátéka

0

Sokak kedvenc elpusztíthatatlan, legyőzhetetlen akciófilmes színészlegendája, Chuck Norris pár napja töltötte be a 77-et, és még most is kirobbanó formában van. A mozis pályafutása miatt számtalan poén és gag főszereplője e jeles alkalomból megkapta saját mobilos játékát, amiben halomra lehet aprítani a gazfickókat…

Nem kell különösebb előképzettség, hogy rájöjjünk, a vadonatúj játék főszereplője maga Chuck lesz. Az applikáció április vége fele fog megérkezni iOS, illetve Android rendszerű eszközökre, és a “Nonstop Chuck Norris” nevet viseli majd.

Természetesen Chuck Norrist még egy videojátékban sem lehet csak úgy dróton rángatni, szóval nem mi irányítjuk a híres sztárt, csupán asszisztálhatunk neki a vérgőzös küzdelmek során. Ha az újdonság címe ismerősen cseng a fületeknek, az nem a véletlen műve, ugyanis ugyanez a csapat tavaly kiadott egy Nonstop Knight elnevezésű alkalmazást, hasonló játékmechanizmussal. Miközben Chuck Norris végigszalad a különféle pályákon, a játékos feladata lesz aktiválni a különleges mozdulatokat, miközben pontokat és poénokat gyűjt a legendás akciósztárról.

PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid