Három új Sony mobilról érkeztek képek

0

Több készüléken is dolgozik jelenleg a Sony, és most rögtön három modellről is láthatunk képet, hála az egyik népszerű bloggernek.

Hamarosan egy éve lesz már, hogy a Sony bemutatta a Sony Xperia XA2, XA2 Ultra és L2 mobilokat, az utódok pedig már javában készülnek, és a következő hónapokban meg is érkezhetnek. Addig is @OnLeaks osztotta meg a készülékeket ábrázoló képeket.

Az első pár képen a Sony Xperia XA3 látható, amelyről néhány infó is kikerült. 5.9 colos, 18:9-es kijelzőt kap majd 2160×1080-as felbontással. A Snapdragon 660, a 6 GB memória és a 64 GB tárhely is borítékolható.

A képeken kivehető a dupla hátlapi kamera, az USB type-C port és a jack csatlakozó jelenléte is. A hírek szerint már Android 9.0-val érkezik, az ujjlenyomat-olvasó pedig oldalt helyezkedik majd el.

A Sony Xperia XA3 Ultra már egy kicsit combosabb lesz, és valószínűleg a kijelző is megnő, ám a pontos specifikációk egyelőre még nem ismertek.

Rögtön egy renderelt videó is érkezett róla:

Az Xperia L3 már szerényebb képességekkel rendelkezik majd, mivel az 5.7 colos kijelző mindössze HD+ felbontást kapott. A specifikáció még itt sem ismert, külsőleg pedig nagyon hajaz a nagyobb tesókra. Itt is két hátsó kamerát láthatunk, az ujjlenyomat-olvasó pedig szintén a mobil oldalán található.

Az elődöket a januári CES-es leplezte le a Sony, így nem lövünk nagyon mellé, ha arra számítunk, hogy az újdonságokat a januárban visszatérő elektronikai kiállításon mutatják majd be.

Forrás: Androidauthority

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

NapiDroid