Három új táblagéppel rukkolt elő a HP

0

Három új, különböző méretű Androidos táblagépről rántotta le a leplet a HP. Egy hatalmas 12.3 hüvelykes, valamint egy 10.1, illetve egy 8 colos modellről van szó.

Kezdjük a legnagyobbal: a Pro Slate 12 12.3 colos képátlóval és egy nem megszokott, 1600×1200-as felbontással érkezik. Ez ebben a formában egy 163 ppi-s képpontsűrűséget jelent, ami valljuk be elég középszerű, főleg hogy egyre inkább elterjed a Full HD felbontás még a középkategóriában is.

HP Pro Slate 12.

A másik készülék, a Pro Slate 8 már sokkal élesebb képpel kecsegtet: 7.9 inchen kínál 1536×2048-as felbontást. Ami közös a két masinában az a processzor és a rendszermemória, mindkét készülékben egy Snapdragon 800-as chipset, illetve 2 GB RAM található. Az igazán érdekes azonban a Duet Pen. Ez egy interaktív stylus, amiben az a mágia, hogy bármilyen felületen képesek vagyunk vele rajzolni, és az eredmény automatikusan megjelenik a táblagép megjelenítőjén.

HP Pro Slate 12.3

A 10.1 colos Pro Slate 10 EE egy jóval hagyományosabb megközelítésű tablet, amelynek a belsejében egy Intel Atom processzor ketyeg 1.33 GHz-en, a RAM 1 GB-os, a képernyő mérete 10.1 hüvelyk, a felbontása pedig HD.

HP Pro Slate 10.1 EE

Ezek alapján a 8 hüvelykes masina kifejezetten jónak tűnik, de mivel még nem tudni az árakat, így nem érdemes elhamarkodott következtetéseket levonni.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid