Három Xiaomi telefon is ott volt 2019 legnépszerűbb mobiljai között!

0

A napokban már mutattunk egy listát a legnépszerűbb 2019-es telefonokról, most azonban egy másik kutatócég, a Canalys is közzétette a saját becsléseit, és némileg eltérnek az eredmények.

Ezúttal nem csak a teljes tavalyi évre kaptunk egy toplistát, hanem a negyedik negyedévre is. Az ünnepi időszakban egyértelműen az iPhone-ok domináltak, és rögtön utánuk egy Xiaomi telefon, a Redmi Note 8 volt a legnagyobb sláger.

A Samsung olcsóbb A-szériás készülékeinek is jutott három hely, majd a Redmi Note 8 Pro zárja a sort, ami szintén nagyon népszerű volt az év utolsó három hónapjában.

Ha a teljes 2019-es évet nézzük, akkor az iPhone XR és az iPhone 11 után három Galaxy A telefon jön, az A10, az A50 és az A20, a hatodik helyen pedig a Redmi Note 7 szerepel. A mára már kifutott modell rendkívül jól fogyott a tavalyi év első felében, utána átvette a helyét az utód a fenti diagram alapján.

A Canalys 2019-es toplistája némileg eltér attól, amit korábban megosztottunk, de teljesen normális, hogy más kutatócégek kissé más következtetésekre jutnak. Ezúttal előrébb szerepel a Xiaomi telefonja, és még a Galaxy S10+ is felfért a tavalyi év legnépszerűbb mobiljai közé.

Egyébként ha szeretnéd jó áron beszerezni a Xiaomi toplistás telefonjait, akkor az alábbi cikket ajánljuk:

 

Forrás: Canalys

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid