Három verzióban jön a keret nélküli Vivo NEX (korábban APEX)

0

A kinai Vivo következő nagy dobása a NEX mobil lesz, ami nem is egy készüléket jelent, hanem úgy látszik, egy komplett szériát. Az egyik változatot nemrégiben egy szintetikus tesztalkalmazás buktatta le, a másikról már egy ideje lehet hallani pletykákat, a harmadik variáns pedig egy kínai hivatal – 3C – tanúsítványi dokumentációjában tűnt fel.

Sajnos az itt látható dokumentumok nem mutatják be részletesen a három készülék tulajdonságait, annyit tudunk csak meg róluk, hogy mindannyian támogatják a gyorstöltést. 5V/2A, 9V/2A és 10V/2A derül ki az itteni listázásból, a töltés természetesen USB-C porton keresztül történik. Valószínűleg a NEX A változatot Kína fogja kapni, míg a NEX S és a “sima” NEX globálisan is elérhetővé válik majd.

Szinte biztosra vehető, hogy a legerősebb modell kapja a periszkópos szelfikamerát, a Qualcomm Snapdragon 845 lapkakészletet, ami mellé 8 GB RAM, valamint 256 GB belső tárhely kerülhet. Persze ennek a hardveres összetételnek meg fogják kérni az árát, a telefon akár 1000 dollárnál is többet kóstálhat. Erről egyébként nemrég hivatalos előzetes képek is érkeztek:

Lesz egy valamivel megfizethetőbb változat, amelynek burkolat alatt Snapdragon 710 processzor fog dolgozni 6 GB RAM és 128 GB háttértár társaságában. Ennél a telefonnál nem lesz annyira menő az előlapi kamera: a keretre lesz integrálva. Ez a változat 800 dollárba fog kerülni, de persze ez csak pletyka még.

Igazán biztosat csak a telefonok hivatalos bemutatásakor fogunk tudni, amire Sanghajban egy erre a célra dedikált rendezvényen kerül sor. A dátum június 12., szóval hamarosan meglátjuk, mit is tud majd a kínaiak “keretnélküli” okostelefonja. Amikor először bemutatták az akkor még csak koncepciótelefon APEX-et, a tech média teljesen el volt tőle ájulva, kíváncsiak vagyunk, vajon sikerül-e a kinaiaknak mégegyszer elvarázsolnia a telekommunikáció világát…

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid