Hasznos extrát kaphat a OnePlus 6

0

A OnePlus folyamatosan generálja a kedvet hamarosan érkező felsökategóriás okostelefonjához, a OnePlus 6-hoz. A készüléket egy igen hasznos extrával is elláthatják, legalábbis erre tudunk következtetni az egyik legutóbbi teaserből, ami erőteljesen arra utal, hogy az okostelefonnak lesz pulzusmérője is. Egy másik kedvcsináló pedig a mobil lassított felvételek készítésére alkalmas kameráit méltatja…

Alig egy hét múlva itt is lesz a zászlóshajók új gyilkosa, nem csoda tehát, ha az ázsiai vállalat igyekszik magasan tartani a hájp hullámait.

A teaser képen kardiogram hullámokat lehet látni egy “6”-os számmal karöltve, ami erőteljesen egy lehetséges pulzusmérő meglétére utal. A képet egyelőre csak a cég Weibo oldalán tették közzé, ugyanakkor került egyéb látnivaló a vállalat többi közösségi felületére is.

A fenti videót a OnePlus Twitter oldalán tették közzé, a cég így akarja demonstrálni mi mindent lehetséges majd lassított felvételen rögzíteni a mobil képrögzítő rendszerének köszönhetően. A slo-mo kamera híre egyébként nem teljesen meglepetés, alig két hete egy indiai weboldalon már megszellőztették a készülék ezen klassz funkcióját. Az igazán lényeges technikai adatokat azonban, mint a felbontás, vagy a másodpercenkénti képkockák száma, egyelőre nem fedte fel a OnePlus.

A OnePlus 6 várhatóan Qualcomm Snapdragon 845 lapkakészletet, kiszereléstől függően 6 vagy 8 GB RAM-ot, valamint opcionális 64, illetve 128 GB belső tárhelyet fog kapni. A megjelenítő egy 6.28 colos AMOLED panel lesz, amin szenzorsziget, valamint FHD+ felbontás fog virítani, 19:9 képaránnyal. A duál kamerarendszer érzékelői 20, valamint 16 megapixelesek lesznek, míg a frontoldali apparátus 16 megapixeles képeket készít majd. A specifikációkat egy korábbi TENAA listázás révén tudhattuk meg előző hónapban, de a hivatalos infókat úgyis a londoni sajtórendezvényen árulják majd el, amikor végre leleplezik a telefont.

Forrás: PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid