Hasznos kütyük utazáshoz, nyaraláshoz a Geekbuying weboldalán

0

Felszerelkeztetek már nyárra? Ha úgy érzitek nincs még meg minden a nyaraláshoz és a szabadidő kellemes eltöltéséhez, akkor vessetek néhány pillantást a Geekbuying legújabb akciójára, ahol remek kiegészítőket szerezhettek be akciósan.

Napszemcsi, gimbal, akciókamera, okosórák, powerbank és hasonló hasznos dolgok szerepelnek a mostani akcióban. Néhányat szokás szerint kiemelünk nektek, a teljes kínálat ezen a linken érhető el.

A Yondao fordító gép remek segítséget nyújthat a sokat utazóknak, mivel parányi mérete ellenére hatalmas tudással ruházták fel. 27 nyelven tud, és azonnal fordít “hallás” után, ráadásul a szöveget is megjeleníti számunkra, köszönhetően a 2 colos kijelzőnek.

Remek hír, hogy magyarul is tud a kütyü, így az itthonról rendelők sem fognak csalódni benne. A tenyérben is elférő Youdao fordítógép ára 119.99 dollár, ami kb. 32.000 Ft. Részéletek és rendelés ezen a linken.

A következő termékeket is érdemes meglesni:

  • Xiaomi Mijia 4K akciókamera – 109.99 dollár
  • Xiaomi Zhibai hordozható miniborotva – 23.99 dollár
  • Xiaomi Mi TS uniszex napszemüveg – 23.99 dollár
  • Xiaomi Mitu minidrón – 79 dollár
  • Xiaomi szelfi bot/tripod – 17.99 dollár
  • Xiaomi 20000 mAh-s powerbank – 25.99 dollár

Ezen felül vannak még telefonok, és utazáshoz praktikus felszerelések is, mint a tolvaj ellen védő hátitáska, vagy masszázst kínáló nyakpárna.

A teljes kínálatot ezen a linken tekinthetitek meg.

Forrás: Geekbuying

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid