Akcióban a Haylou RS4 (LS12) okosóra: méretes AMOLED kijelző és 10 napos üzemidő

0

A Xiaomi kötelékébe tartozó Haylou RS4 (vagy más néven LS12) okosóra egy kiváló választás lehet bárkinek, aki divatos, vízálló, nagy méretű AMOLED képernyővel szerelt okosórát szeretne magának pulzusméréssel, alvásmonitorozással, sport üzemmódokkal és kiváló üzemidővel. Ráadásul ezt az órát most nagyon jó áron kínálja a Cafago webáruháza, így mindenképpen megérdemli, hogy röviden bemutassuk.

A Haylou RS4 okosóra most mindössze 53,04 dolláros, vagyis nagyjából 16 700 forintos áron rendelhető a Cafago oldaláról. További részletek és megrendelés erre a linkre kattintva!

Megjegyzés: a “Duty Free Shipping” opciót érdemes választani, ami a webshop ígéretei szerint vámmentes, de az a biztos, hogy számolsz némi plusz költséggel, így nem érhet meglepetés.

Haylou RS4 (LS12) okosóra ismertető

Az okosóra téglalap alakú kialakítást kapott, így azt az ösvényt járja a formaterve szempontjából, amit az Apple Watch órák is kitapostak.

A készülék szíjjal együtt mindössze 50 grammot nyom, ami pedig a méreteit illeti, ez egy 45,2 x 37,2 x 11,1 mm-es házzal, valamint 20 mm széles szíjjal rendelkező konstrukció.

Az okosóra külseje kapcsán azonban talán mégis az a legfontosabb, hogy IP68 minősítésnek megfelelően áll ellen a vízzel és porral szemben. Vízi sportokhoz már nem ajánlja a gyártó, de egy kis nedvesség nem fog kárt tenni benne.

A Haylou RS4 LS12 okosóra kijelzője egy 1,78 colos AMOLED panel, amelyen 368 x 448 pixel sorakozik, ami kedvező energiafogyasztást jelent a gyönyörű színek és kiváló betekintési szögek mellett.

Cserélhető számlapok is rendelkezésre állnak, úgy szabod testre a készüléket, ahogyan a hangulatod, vagy a szükségleteid megkívánják.

Az óra belsejében egy Bluetooth 5.1 modul található, amelynek köszönhetően az okosóra szinte minden legalább Android 6.0 vagy iOS 11.0 operációs rendszert futtató telefonnal párosítható. Ha van összeköttetés, akkor jelzést kapunk minden fontosabb értesítésről, a bejövő hívásokról, a szöveges üzenetekről.

A Haylou RS4 okosóra kiváló társa lesz annak, aki aktív életet él, szeretne odafigyelni magára. A készülék pulzusméréssel, alvásmonitorozással egyaránt rendelkezik, illetve támogat 12 különböző sport üzemmódot, amelyekkel az edzés, az adott mozgásforma a leghatékonyabb lehet.

Az óra segítségével mérhető a vér oxigénszintje is. Az adatok szinkronizálására, illetve egyéb funkciók használatához van egy kifejezetten az óra mellé fejlesztett applikáció is.

A Haylou RS4 okosóra belsejében egy 230 mAh kapacitású akkumulátor található, ami egyetlen töltéssel 25 napos készenléti időt, normál, átlagos használat mellett pedig nagyjából 10 napos működést biztosít. Az óra töltése a jól megszokott mágneses kábellel történik, ami ott lesz a készülék dobozában, a folyamat maga nagyjából két és fél órát fog elrabolni az életedből.

A Haylou RS4 (LS12) okosóra most mindössze 53,04 dolláros, vagyis nagyjából 16 700 forintos áron rendelhető a Cafago oldaláról. További részletek és megrendelés erre a linkre kattintva!

Megjegyzés: a “Duty Free Shipping” opciót érdemes választani, ami a webshop ígéretei szerint vámmentes, de az a biztos, hogy számolsz némi plusz költséggel, így nem érhet meglepetés.

Forrás: Cafago

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid