Már rendelhető a Haylou RT a Cafago oldalán

0

Nemrég jelent meg az új Haylou RT, ami egy IP68-as vízállósággal és számos sport üzemmóddal felvértezett, akár 20 napos üzemidőre is képes okosóra. A kütyü a napokban a Cafago oldalán is rendelhető lett, mutatjuk a részleteket. 

A Haylou RT most 35,69 euróba kerül, ami átszámolva nagyjából 13 ezer Ft-ra jön ki. Ez természetesen már Global verzió, részletek az alábbi linken:

 

Haylou RT (LS05S) bemutató

A Haylou RT (LS05S) kör alakú dizájnja a tavalyi Solart idézi, de annál vagányabb, modernebb külsőt kapott. Az óra akár 20 napig is elmegy egyetlen töltéssel, és még bekapcsolt 24 órás pulzusfigyeléssel is 15 napot ígér a gyártó, ami egyáltalán nem hangzik rosszul.

A megjelenítő 1,28 colos, LCD technológiára épül, kör alakú, és 240 x 240 pixelt állít csatasorba. Oldalt két gombot találunk, de természetesen érintéssel is vezérelhető a kütyü a kijelzőn keresztül. A szíj kényelmes szilikon, és cserélhető, szabványos 22 mm-es szélességű.

Nem csak jól fest, de az elemeknek is ellenáll a Xiaomi Haylou RT okosóra, ugyanis megkapta az IP68-as tanúsítványt, ami por- és vízállóságot jelent.

A Haylou RT okosóra a Bluetooth 5.0 modemnek köszönhetően képes bármilyen Android vagy iOS rendszert futtató okostelefonnal stabil vezeték nélküli kapcsolatot kiépíteni, amihez a Haylou Fun alkalmazás használható. A csatlakozást követően elérhetővé válnak a szokásos okosóra funkciók, úgy mint az értesítések, hívások, szöveges üzenetek megjelenítése, irányíthatóvá válik a média lejátszó, és a többi.

Említést érdemel még a rengeteg beállítható óradizájn, és újakat is lehet telepíteni az órára, 100-nál is többféle számlap érhető el rá.

A készülék egyébként nem csupán a pulzust, hanem az alvást is képes monitorozni (automatikusan), valamint rendelkezik 12 sportmóddal, és beépített légzési gyakorlat is van.

A Haylou RT most 35,69 euróba kerül, ami átszámolva nagyjából 13 ezer Ft-ra jön ki. Ez természetesen már Global verzió, részletek az alábbi linken:

 

A legfrissebb Xiaomi akciókat itt találod:

 

Fontos tudnivalók: Kis összegű rendelés esetén garantáltan nincs vámolás (37 euró vagy ~41 dollár alatt), drágább termék esetében pedig vásárolj EU raktárról vagy válassz valamilyen vámmentes szállítást (pl. Priority Line/EU Priority Line). A kupont (ha van) a rendelés során tudod beírni, csak utána csökken le a termék ára. Fizetni mindenképpen PayPallel ajánlott külföldi oldalakon, mert ez védi a vásárlót, vagyis Téged.

További hasznos linkek:

Forrás: Cafago

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid