Heteken belül jöhet a hajlított kijelzős Galaxy S6 Plus

0

Az új Galaxy S6 mobilokkal a Samsung ráérzett a jó irányra, hiszen a sima és az edge változat is sikeresnek mondható. Félő azonban, hogy megint túlzásba esnek az újabb és újabb modellek piacra dobásával, mint ahogy azt eddig is tették. Nézzük a legfrissebb híreket a dél-koreai gyártó háza tájáról!

Azt eddig is tudtuk, hogy minimum két új Samsung csúcsmobil van készülőben (nem számolva az S6 Active-ot). Az egyik a Note 5 (Project Noble, SM-N920), a másik pedig egy SM-G928 modellszámra hallgató hajlított kijelzős modell (Project Zero 2), ami az S6 edge folytatása lehet. A HDblog.it forrásai szerint ez utóbbi készülék heteken belül bemutatásra kerülhet.

Állítólag Galaxy S6 Plus néven érkezik az új mobil, a kialakítás pedig hasonlít majd az S6 edge-hez, azaz két oldalra lehajlik a készülék kijelzője. A képátló természetesen némileg nagyobb lesz, 5.5 col körüli megjelenítőre számíthatunk.

Koncepció

Koncepció

A Galaxy Note 5-ről már biztosan tudjuk, hogy szeptemberben érkezik. A HDblog.it friss hírei szerint az új zászlóshajó nagyon vékony lesz, és az előlap helyett a hátlap kap majd hajlítást. Ez talán hasonló lehet, mint a Xiaomi Mi Note esetében.

HDblog.it

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid