Hihetetlen, de máris kiszivárgott a OnePlus 8 Pro!

0

Csak a napokban mutatták be a OnePlus 7T Prót, máris lebukott az utód, vagyis a OnePlus 8 Pro, ráadásul nem is akárhogy, hiteles renderképek és specifikációk is vannak a mobilról.

Az információk egy ismert kiszivárogtatótól (@OnLeaks) származnak, aki számos alkalommal buktatott már le különféle okostelefonokat jóval a leleplezés előtt, ezért nagy valószínűséggel most sem a levegőbe beszél az illető. A sima OnePlus 8-at egyébként már két hete megmutatta, most pedig a Pro változatot is megismerhetjük. A mobil állítólag egy 6,65 colos hajlított kijelzővel jön, ami természetesen 90 Hz-es lesz, ám a pop-up kamerát egy “lyukas” megoldásra cseréli a gyártó.

A hátlapon három kamera lesz, és ezek mellé jön még egy negyedik ToF érzékelő is, ami 3D-ben képes feltérképezni a környezetet. Alul természetesen USB-C port lesz, jack csatlakozó nélkül, és összességében 165.3 x 74.4 x 8.8 mm-es dimenziókkal rendelkezhet a OnePlus 8 Pro, bár a kameráknál 10.8 mm-re nő a vastagság.

Videó is van a dizájnról:

A renderképek és a videó is a valós méretek és dizájn alapján készültek, de ezek még nem hivatalos sajtóanyagok, tehát némi eltérés lehet majd a végleges külsőhöz képest. A OnePlus 8 és a OnePlus 8 Pro valamikor 2020 első felében érkezik, ennél pontosabbat egyelőre nem tudunk.

Forrás: OnLeaks, 91Mobiles

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid