Így nézhet ki a OnePlus 8

0

Még a OnePlus 7T Pro sem került bemutatásra, de egy szemfüles tech szivárogtató, egészen pontosan OnLeaks, már azt is tudni véli, miként fog kinézni a OnePlus 8, pedig a szóban forgó készülék debütálása még jócskán odébb van. Mivel az úriember tippjei rendre be szoktak jönni, gondoltuk érdemes foglalkozni az általa készített renderelt képekkel.

Még hosszú hónapok vannak, míg egyáltalán szóba kerülhetnek a következő OnePlus telefonok, és lám valaki azt is tudja, miként fognak kinézni. Fogalmunk sincs, honnan tett szert OnLeaks ilyen tudásra, de mivel e jeles illető a tech világ egyik megkerülhetetlen szereplője, valószínűleg megvannak a kapcsolatai. Mint a renderen is látható, a OnePlus 8 hajlított képernyőt fog kapni, ráadásul az előlapi kamera ezúttal a képernyőre költözik, vagyis jobban mondva egy olyan lyukba, amit a megjelenítőbe vágnak majd a gyártást végző munkatársak. Természetesen nem példa nélküli a dolog, többek között a Samsung Galaxy S10 mobilok esetében már láttuk ezt a megoldást, van aki szereti, míg másoknak kevésbé a zsánere ez a fajta elhelyezés. Az viszont tény, hogy mozgó alkatrészt ez az opció nem fog tartalmazni, ellentétben a pop-up kamerás megoldással.

Visszatérve a hajlított kijelzőre, szemlátomást nem lesz túl ívelt a képernyő széle, és amúgy a már említett bevágás sem lesz vészesen nagy. Ha OnLeaks értesülései nem tévednek, a OnePlus 8 megjelenítője 6,5 colos lesz, a hátoldalon lévő vertikális elhelyezésű triplakamerás képrögzítő egység pedig nagyon hasonló ahhoz, amit a OnePlus 7 Pro esetében alkalmaztak. Lehetséges, hogy többé már nem fogják használni a OnePlus 7T esetében megismert kör alakú kiépítést, vagy az is lehet, hogy ezt a kameraelrendezést a OnePlus 8 Pro-nak tartogatják. Alul lesz a telefon töltéséhez elengedhetetlen USB-C port, és bizonyos pletykák szerint a következő OnePlus generáció végre megkapja a hőn áhított vezeték nélküli opciót is. OnLeaks nem csupán a telefon formatervét ismeri előre, de annak pontos térbeli jellemzőivel is tisztában van: a OnePlus 8 160,2 x 72,9 x 8,1 mm-es dimenziókkal fog rendelkezni. Bár OnLeaks már többször bizonyította autentikusságát, azért mi mégis at javasoljuk, hogy a szokásos fenntartásokat ne vigyétek messzire.

Forrás, via GizChina

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid