Októberi elektronikai akciók a Geekbuying oldalán

0

A GeekBuying webáruház is akciókkal üdvözölte az októbert, és ezúttal is a különböző elektronikai kütyük és eszközök vannak a főszerepben. Az alábbiakban röviden bemutatjuk miről is szól ez a vásár, illetve lesz néhány termékspecifikus kuponunk, amiket majd felhasználhattok a vételi összegek mérséklésére.

Az alábbi linken megtekinthető a GeekBuying őszi vásárának teljes kínálata:

GeekBuying Őszi Vásár

Ahogyan legörgetünk, találni fogunk néhány általános felhasználású kódot, ezekkel is lehet némi kedvezményhez jutni, használjuk őket bátran! A vásárban nagyon sok minden kapható, okostelefonok mellé fejlesztett játékkontroller, Bluetooth fülhallgató, autós töltő, micro SD kártya, de még mini PC is. Érdemes szétnézni a TV-okosítók között is, hiszen egy ilyen készülék képes új életre kelteni a család szeretett, de már kissé avítt funkcionalitással rendelkező televízióját.

Az igazán ínyenceknek tudjuk ajánlani a Xiaomi ökoszisztéma alá tartozó Wemax One Pro projektort, amivel minden fal képernyővé, és minden helyiség mozivá alakítható. Most pedig jöjjenek a termékspecifikus kuponok, melyeket csak az adott holmi esetében lehet felhasználni, hogy tovább csökkentsük az amúgy is nagyon kedvező árakat.

A kínálatban tényleg van mindenféle termék, érdemes tehát jól szétnézni. A GeekBuying őszi vásárának linkje még egyszer:

GeekBuying Őszi Vásár

Forrás: GeekBuying

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid