Megjelent a sötét mód a Google Play Áruházban

0

Végre megjelent a szem- és aksikímélő sötét mód a Google Play Áruházban. Még nem mindenki látja, de már megindultak a frissítések!

Elsőként az Android 10-et futtató készülékeken vált elérhetővé a Play Áruház sötét módja, mégpedig az alkalmazás friss, 16.7.21-es verziójában.

Íme néhány screenshot:

Forrás: 9to5Google

A többségnek még korábbi Android verzió fut a telefonján, de valószínűleg ők is hamarosan megkapják majd a Play Áruház frissítését. A funkciót nem mindenkinél egyszerre fogják aktiválni, érdemes türelemmel várni.

Egyébként több Google-alkalmazásnak is folyamatban van az “elsötétítése”, többek között a keresőben és a Gmailben is elérhető lesz az opció hamarosan.

Az Android 10 egyébként már rendszerszinten tartalmazza a sötét módot, ám ez csak akkor működik igazán jól, ha a különféle appok is támogatják ezt, hiszen nem túl kellemes, ha a sötét háttér után hirtelen világos képernyő jön elő. Éppen ezért a Google igyekszik minden alkalmazását felkészíteni erre, hogy mire jobban elterjed az új Android, már ne legyenek ilyen problémák.

Forrás: XDA, 9to5Google

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid