Megvan, mikor jöhet a Samsung Galaxy S11

0

Bár még kicsit odébb van a Samsung következő csúcsmobiljának debütálása, bizonyos források már tudni válik a bemutató várható időpontját.

A Sammobile értesülései szerint február harmadik hetében érkezhet a Samsung új zászlóshajója, egész pontosan február 18-án. Ez persze még nem kőbe vésett dátum, de a korábbi évek tapasztalatai alapján teljesen reálisnak tűnik. Szinte biztosra vehető, hogy ezúttal is több változat érkezik majd a mobilból, és valószínűleg nem is S11 lesz a széria végleges neve, de egyelőre jobb híján csak így tudunk hivatkozni rá.

Eddig csak néhány infó látott napvilágot a “Galaxy S11” modellekről, ezek közül az egyik a kamerákkal kapcsolatos. Teljes megújulás várható ezen a téren, a Samsung végre lecseréli a fő szenzort, ami akár 108 MP-es is lehet majd, és lesz egy periszkópos zoom kamera is, ami 5x-ös veszteségmentes nagyításra képes.

Az is lehetséges, hogy megújul a dizájn, a kijelző mind a négy oldalon hajlított lesz, és teljesen eltűnik a káva. Nemrég be is nyújtott a Samsung egy ezzel kapcsolatos szabadalmat, de az még kérdéses, hogy sikerül-e ezt megvalósítani jövő év elejére.

Az is kiderült már, hogy az új csúcsmodellek One UI 2.1-es felülettel érkeznek majd, ami természetesen Android 10-re épül. Nagyjából ennyit lehet sejteni a készülékekről, de ahogy közeledik a bemutató, egyre több információ fog napvilágra kerülni.

Via SammobileLetsGoDigital

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid