108 megapixeles kamerával jöhet a Xiaomi CC9 Pro

0

A Xiaomi elkötelezett rajongói, illetve rendszeres olvasóink valószínűleg emlékeznek még a Xiaomi CC9, illetve CC9e mobilok júliusi bemutatójára, ahol egyébként a CC9 Meitu Edition is debütált. Végül a CC9e a nemzetközi piacra is eljutott Xiaomi Mi A3 néven, míg a CC9 Xiaomi Mi 9 Lite-ként jelent meg nálunk. A legújabb kínai pletykák szerint a széria hamarosan kapni fog egy negyedik tagot, melynek CC9 Pro lesz a neve.

Egyelőre nem sokat tudni erről a telefonról a nevén kívül, de ha lehet hinni ezeknek az új értesüléseknek, nagyon vonzó prémium felső-középkategóriás mobilon ügyködik a Xiaomi. A CC9 Pro hátlapján 108 megapixeles kamera fog feszíteni, mégpedig egy Samsung gyártmányú ISOCELL Bright HMX szenzorral a belsejében, ugyanezt az érzékelőt szerelték a Mi MIX Alpha-ba, ami jelenleg a kínaiak egyik legizgalmasabb készüléke, elképesztő, a hátoldalra is ráhajló képernyővel.

Xiaomi CC9

Ha minden igaz, a CC9 Pro belsejében Qualcomm Snapdragon 730 lapkakészlet végzi majd a számításokat, a chipset egy nagyon korrekt teljesítménnyel rendelkező felső-középkategóriás lapka, kellő kakaóval akár a komolyabb igényekhez is. Amennyiben híresztelések tényleg nem alaptalanok, a telefon bejelentése október 24-én lesz, ám addig remélhetőleg további információk is napvilágra kerülnek a mobilról, feltéve, hogy valóban létezik.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid