Megérkezett a moduláris Moto Z2 Play

0

A tavalyi Moto Z Play kifejezetten jól sikerült, és most végre bemutatták az utódot is Z2 Play néven, ami továbbra is bővíthető különféle modulokkal.

Az új modell egy 5.5 colos Full HD AMOLED kijelzőt kapott, és a keret mérete nem változott az elődhöz képest, így ugyanazok a hátlapra pattintható kiegészítők használhatók ezzel is. Ám a Z2 Play mindössze 5.5 mm vékony lett, igaz, ez kamera nélkül értendő, ami azért eléggé kiáll a hátlapból.

A Moto Z2 Play-t a középkategóriás Snapdragon 626 hajtja 3 vagy 4 GB RAM mellett, a belső tárhely pedig 32 vagy 64 GB-os lehet, és a bővítési lehetőség is adott. Az extrém vékony ház ellenére azért sikerült egy egész korrekt, 3000 mAh-s aksit beszerelni a mobilba, ami ráadásul USB-C porton keresztül tölthető. További jó hír, hogy a 3.5 mm-es jack csatlakozó sem maradt ki.

A hátlapra egy 12 megapixeles, f/1.7-es szenzor került Dual Pixel autofókusszal, ami papíron nagyon hasonlónak tűnik az S7 és az S8 kamerájához. Az előlapon pedig egy 5 megapixeles, f/2.2-es egységet találunk széles látószögű lencsével.

A gyártó által használt moduláris megoldás valószínűleg a legjobb az eddigiek közül, hiszen önmagában is használható a mobil, ha pedig bővíteni akarjuk, akkor csak rápattintjuk a hátlapjára a tartozékot, amit egy mágneses csatlakozó tart a helyén. Az elődhöz már volt pár egész jó modul, például nagyobb aksi, JBL hangszóró és egy komolyabb kamera is, most pedig újabbakkal bővült a kínálat. A Moto GamePad például játékkonzolt varázsol a mobilból, de van olyan is, amivel lehetségessé válik a vezetéknélküli töltés.

A megjelenés pontos dátuma még nem ismert, de állítólag 500 dollár körüli áron jelenik majd meg a Moto Z2 Play.

forrás: PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid