Megjelent az SMA Watch 2 okosóra

1

Megjelent Magyarországon az SMA Watch 2 okosóra, ami könnyű, sportos, vízálló kivitellel, elképesztő üzemidővel és állandóan aktív kijelzővel büszkélkedhet.

Kezdjük is mindjárt a kijelzővel, ami az egyik legérdekesebb része az órának. Egy e-LCD panelt kapunk, ami tulajdonképpen egy színes e-Ink megjelenítő, és az a jó benne, hogy folyamatos működésre képes, mégis alig fogyaszt valamit. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy az SMA Watch 2 a nap 24 órájában mutatja az időt, nem kapcsolgat ki-be a kijelző, és így is kibír több hetet egy töltéssel.

Ha a funkciókat nézzük, akkor az SMA Watch 2 valahol a fitneszkarkötők és a normál okosórák között helyezkedik el félúton. Nem lehet vele internetezni vagy telefonálni, de így is sok hasznos dolgot tud. Kijelzi például a mobilunk értesítéseit, azaz egyből láthatjuk ha üzenetet vagy emailt kaptunk. A kütyü egyébként Android és iOS rendszerekkel is kompatibilis, és az értesítések mellett a hívásokat és az SMS-eket is jelzi.

Nagy hangsúlyt kaptak a fitnesz funkciók is, az óra számolja a lépéseket, az elégetett kalóriákat, automatikusan figyeli az alvást (mint a Mi Band), és a pulzust is méri (van folyamatos mérés is, és beállítható, hogy bizonyos időközönként automatikusan nézze a pulzust). Természetesen az összes adatot eltárolja a mobilos alkalmazás, és nagyon szépen vissza tudunk mindent nézni.

Kicsit meg is úsztattam, jól bírja a vizet :)

Az SMA Watch 2 teljesen vízálló, akár úszhatsz is vele, és cserélhető a szíja. Én már több, mint egy hónapja használom, és eddig maximálisan elégedett vagyok vele. Itt találod a részletes tesztet.

Frissítés: Az óra most akcióban csak 39.990 Ft-ba kerül 1 év magyarországi garanciával és gyors, ingyenes szállítással.

forrás: Droidvilág

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid