Előrendelhető a még be sem jelentett Samsung Galaxy J5 (2017)

0

A Samsung népszerű J szériája évről-évre megújul, és idén sem lesz ez másképp. Maga a vállalat még nem ejtett hivatalos szót a készülékekről, de azok már bemutató videón, és más egyéb módon is feltűntek az interneten. Németországi kereskedők úgy látszik még többet tudnak az egyik masináról – Galaxy J5 (2017)  – mert már listázzák is mint előrendelhető terméket.

A készülék ára 279 euró, ami egyébként a J530FD, vagyis a duál SIM-et támogató modellt takarja, Az Otto elnevezésű kereskedő szerint a mobil megérkezik a hónap végén, míg a Cyberport június 22-ét jelöli meg indítási dátumként.

A Galaxy J5 2017-es kiadása a jelenleg elérhető információk alapján 5.2 colos HD felbontású AMOLED megjelenítőt kaphat, amely mögött rejtve egy Exynos 7870 chipset, valamint 2 GB RAM végzi a munka dandárját. A telefon egy igazi szelfimester lesz, ugyanis elöl és hátul is 13 megapixeles kamerák végzik a fotók rögzítését. Igazából már tényleg csak annyi hiányzik, hogy maga a Samsung is bemutassa hivatalosan a készüléket.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid