Hivatalos a Samsung Galaxy E5 és E7

0

A Samsung bemutatta az új Galaxy E szériát, ami jelenleg két középkategóriás mobilt, az E5-öt és az E7-et foglalja magába. Ezek egész hasonló tulajdonságokkal bírnak, mint a Galaxy A mobilok, de valamivel kedvezőbb áron kínálják majd őket.

A kisebb Galaxy E5 egy 5 colos HD Super AMOLED kijelzővel bír, a meghajtásról pedig egy négymagos, 1.2 GHz-es processzor gondoskodik. RAM-ból 1.5 GB áll rendelkezésre, a belső tárhely pedig 16 GB-os, ami ráadásul bővíthető is.

galaxy-e5

Kamerákból egy 8 és egy 5 megapixeles darabot kapunk, az akksi pedig 2400 mAh-s.

Galaxy-E5-E7-1

A Galaxy E7 szintén egy HD felbontású Super AMOLED panellel rendelkezik, de a képátló itt már 5.5 col. A processzor megegyezik az E5-ben lévővel, RAM-ból viszont 2 GB-ot kapunk hozzá.

galaxy-e7

A kamerák 13 és 5 megapixelesek az akksi pedig egy viszonylag méretes 2950 mAh-s darab.

Mindkét modell alumínium unibody házzal bír, ráadásul mindössze 7.3 mm-es vékonysággal rendelkeznek. Gyárilag Android 4.4.4 fut a készülékeken, de az A-szériával együtt az E-széria is megkapja majd az Android 5.0-t.

Galaxy-E5-es-Galaxy-E7

Az új mobilok január 20-án jelennek meg Indiában, és 305 illetve 360 dollárnak megfelelő összegbe kerülnek majd. Később valószínűleg Európában is kaphatók lesznek.

SamMobile

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid