Már kapható a Samsung Galaxy A3 és A5!

0

Igaz, egyelőre csak Tajvanon, ahol a dél-koreai gyártó egy konferencia keretén belül elérhetővé tette a két, leginkább középkategóriásnak nevezhető készülékét. A kettő közül egyébként az A5 már elérhető Kínában és Oroszországban is.

Galaxy-A3-A5

Árakat tekintve az A3 287 dollárt kóstál, míg az A5 383 dollárért kerülhet a boldog tulajdonos birtokába. Mindkét készülék nagyjából megegyező specifikációkkal érkezik, illetve fémházzal, ami ugye közös nevező a Galaxy A szériában. Az A3-nak 4.5 hüvelykes 540×960-as Super AMOLED kijelzője van, 8 megapixeles elsődleges, 5 megapixeles másodlagos kamerája és egy 1900 mAh-s akkumulátora. A mobil működését egy Qualcomm Snapdragon 410 vezérli, négy darab Cortex-A53-as maggal, amelyek 1.2 GHz-en duruzsolnak. Mindehhez egy 1.5 GB-os RAM, illetve 16 GB belső tárhely társul, az operációs rendszer pedig Android 4.4.4 KitKat-re épül. Az A5 egy 5 colos HD felbontású, szintén Super AMOLED panelt kapott, 13 megapixeles hátlapi kamerát, 2 GB RAM-ot, valamint 2300 mAh-s telepet. Egyébiránt nem különbözik az A3-tól.

A készülékek európai megjelenése jövő év elején várható.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid