ZTE Star 2 – érkezik az új zászlóshajó!

0

A ZTE következő csúcsmobilját is a kínai telekommunikációs hivatal, a TENAA buktatta le, csakúgy mint oly sok más forró újdonságot. A készülék tulajdonságai alapján a gyártó teljes mértékben a prémium kategóriát célozta meg a Star 2-vel.

A mobil lelke egy Snapdragon 801-es chipset, amelynek magjai 2.5 GHz-en üzemelnek. Rendszermemóriával nem kell szűkölködnünk, hiszen 3 GB-ot szereltek a készülékbe, és a belső tárhely miatt sem kell aggódni, ugyanis 16 GB az esetek többségében elegendő szokott lenni, viszont bővíthetőségről egyelőre nincs információ. A kijelző 5.5 hüvelykes és Full HD felbontású, ez a kombináció tűéles megjelenítést eredményez.

zte-star-2

Az ZTE Star 2 teljesen alumínium házat kap, viszont a 154 x 77 x 9.8 mm-es dimenziói miatt nem mondható éppen légiesnek. Remélhetőleg az akkumulátor elegendően nagy lesz, de ennek a pontos kapacitása nem ismert egyelőre. Azt viszont lehet tudni, hogy Android 4.4.4 KitKat fut majd az eszközön. Az előlapon 8 megapixeles, a hátlapon 13 megapixeles kameramodul található, utóbbi gyaníthatóan egy Sony szenzort takar, a képek alapján pedig kéttónusú villanót is kapunk.

zte-star-21

A fotókon egy másik modul is látható a kamera mellett, amiről egyelőre nem tudni, hogy konkrétan mi akarna lenni, de lehetséges, hogy az LG G3-hoz hasonló lézerfókuszos megoldás van a háttérben. Azt nem tudjuk, hogy pontosan milyen piacokra szánja a ZTE a készülékét, de azt már igen, hogy az ára átszámítva 320 dollár lesz, ami nem is rossz egy ilyen 4G képes zászlóshajóért.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid