Érintőképernyő a karodon!

7

Egy nem mindennapi fejlesztés próbál magának utat törni közösségi finanszírozás segítségével. A Cicret Bracelet révén a saját karunk alakulhatna át érintőképernyővé, onnan vezérelhetnénk telefonunkat vagy táblagépünket. A projekt megvalósulása jelenleg 14%-on áll, tekintsük meg közelebbről, hogy miről is van szó.

visuel_bracelet_2

Cikkünk tárgya lényegében egy karkötő, amibe egy aprócska projektort szerelnének bele, ez vetítené ki az okoseszköz képét a bőrünkre. Hogy a dolog interaktív legyen, nyolc darab érzékelő figyelné a mozdulatainkat, és így tulajdonképpen a saját bőrünkből lesz érintőkijelző.

Az eszköz elsősorban Android rendszerű készülékekkel lenne párba köthető, amelyet egy szintén saját fejlesztésű applikáció menedzselne. A készülékbe értesítő LED,  rezgő motor, WiFi és Bluetooth modul, valamint micro USB port kerülne, és 16, illetve 32 GB-os háttértárral lenne kapható. Guillaume Pommier, a projekt atyja úgy véli, hogy egy éven belül piacra kerülhetne a science fiction filmeket idéző karkötő, és szerinte a vásárlók egyáltalán nem sokallnának érte egy 400 dolláros árat. Email, böngészés, sőt még a játék sem lenne akadály az eszköz számára. Ha úgy gondoljátok, hogy támogatnátok ezt a figyelemreméltó fejlesztést, ezt megtehetitek lent, a forráslinkre kattintva!

Cicret

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid