Igen masszív lett a Samsung Galaxy S8 Active

2

Végre hivatalosan is bemutatták a Samsung Galaxy S8 Active-ot, ami a gyártó szerint “az eddigi legkeményebb Galaxy telefon” lett.

A fő különbség a Galaxy S8-hoz képest a masszív külső borítás, amelynek köszönhetően nem csak IP68-as vízállóságot, hanem katonai szabvány szerinti ellenállást kapunk, ami a törésállóságot is magában foglalja.

A kijelző maradt 5.8 colos és QHD+ felbontású, ám ezúttal egy egyenes panelt kapunk, ami minden bizonnyal sokak számára felüdülés lesz a sok hajlított szélű csúcsmodell után. A kijelző körüli keret nyilván kicsit vastagabb lett az extra védelem miatt, de még így is kifejezetten jó a megjelenítő/előlap arány.

A készüléket a Snapdragon 835 hajtja 4 GB RAM és 64 GB-os belső tárhely mellett, a kamerák pedig továbbra is 12 és 8 megapixelesek. Ami viszont még változott, az a telep kapacitása. Az S8 Active egy igen méretes, 4000 mAh-s aksit kapott, szemben a korábbi S8 modellek 3000 és 3500 mAh-s akkujával.

A Meteor Gray (meteor szürke) és Titanium Gold (titán arany) színekben érkező mobil “limitált ideig” az amerikai AT&T szolgáltató exkluzív készüléke lesz, de a hírek szerint később szélesebb körben is megjelenik majd. A nemzetközi forgalomba kerülés esélye azonban még így is csekély.

forrás: AndroidCentral

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid