Oukitel K6000 Plus – Hatalmas akkumulátorral, szuper áron

0

Egy olyan telefonra szeretnénk felhívni a figyelmeteket, ami hatalmas akkumulátorral próbál kitűnni a középkategóriából, és mindezt jelenleg igen kedvező áron teszi, még 50.000 forintba sem kerül EU raktárról.

Az Oukitel K6000 Plus meglehetősen minőségi kivitellel bír, hiszen alumínium házat kapott, mely szépen lekerekített élekkel rendelkezik, maximálissá téve a prémium érzetet. A kijelző pedig 5.5 colos és Full HD felbontású, amely teljesen megszokott a kategóriában.

A telefon belsejében az MTK6750T 8 magos chipset található, és Android 7.0-t futtat. RAM-ból 4 GB áll rendelkezésre, míg háttértárból 64 GB, melyet akár egy 256 GB-os memóriakártyával is kiegészíthetünk. Hátul 16 megapixeles kamera felel a jó minőségű képek készítéséért, még elöl egy 8 megapixelest szenzor került beépítésre.

Ahogy beharangoztuk, az akkumulátor egészen elképesztő, 6080 mAh-s. Viszonyításképp a legtöbb mai csúcskészülék 3000 mAh körüli akkumulátorral rendelkezik, néhány nagyobb méretű mobil kap 3500 mAh körülit. Ez azt jelenti, hogy elviekben közel kétszer addig tudjuk a K6000 Plus-t használni, így a gyártó szerint akár 46 órát is beszélhetünk telefonon, mielőtt töltőhöz kéne nyúlnunk.

Emellett a készülék rendelkezik a már alapnak tekinthető extrákkal, mint az ujjlenyomat-olvasó, vagy a gyorstöltés, melynek segítségével 5 perc töltés után akár 2 órát is beszélgethetünk. Érdemes még megemlíteni, hogy 2 SIM kártyát is fogad a telefon, és támogatja az itthon használt LTE sávokat is.

Jelenleg a Tomtop akciózza a készüléket, mely jó alternatíva lehet azoknak, akik ilyen ársávban gondolkoznak. Az Oukitel K6000 most kedvezményesen rendelhető meg ezen a linken. Itt ki kell választani a német raktárat (Germany Warehause), ahol jelenleg 176 dollárért juthatunk hozzá, amit még közel 11 dollár postaköltség terhel. A jó hír viszont, hogy így ez EU-n belülről érkezik, azaz nincs semmiféle más plusz költségünk, és várhatóan egy hét alatt megjön a telefon, ami így összesen kb. 48.000 forintért lehet a miénk.

forrás: Tomtop

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid