Hivatalos a Sharp Aquos R csúcsmobil

1

A Sharp az utóbbi időben keveset hallatott magáról, most azonban egy új csúcsmodellt jelentett be Aquos R néven. Nézzük a főbb jellemzőket!

A Sharp mobilja egy 5.3 colos, WQHD felbontású IGZO panelt kapott HDR 10 támogatással, ami alatt egy Snapdragon 835 dolgozik, azaz a megjelenítésre és a nyers erőre sem lehet panaszunk. RAM-ból 4 GB került a készülékbe, a belső térhely pedig 64 GB-os.

A hátlapra “csak” szimpla kamera került, de egy 22.6 megapixeles szenzorról van szó f/1.9-es apertúrával, gyors autofókusszal és optikai képstabilizátorral, ami azért nem hangzik rosszul, ráadásul az előlapra is egy komolyabb egység került 16 megapixel felbontással és széles látószöggel.

A mobil por- és vízálló is lett az IP68-as tanúsítványnak megfelelően, ami nagyon jó hír, bár ez már lassan alap lesz a csúcskategóriában.

Az aksi 3160 mAh-s, és kifejezetten gyorsan tölthető USB-C porton keresztül, köszönhetően a Quick Charge 3.0-nak. Említésre érdemes még az előlapi ujjlenyomat-olvasó, a Bluetooth 5.0 támogatás, valamint a friss Android 7.1 is, amit mesterséges intelligenciával vértezett fel a gyártó. Ez utóbbi igen divatos 2017-ben.

Még nem minden részlet tiszta a mobillal kapcsolatban, így például az ára sem ismert, és azt sem lehet tudni, hogy megjelenik-e valaha Japánon kívül.

forrás: Sharp

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid