Két új Huawei MediaPad T3 tablet érkezett

2

Most pedig büdzsétáblagép rovatunk következik, amelyben a Huawei nemrég felfedett újdonságai lesznek a főszereplők. A kínai gyártó a minap leplezett le két tabletet a weboldalán: egy 8 colos és egy 7 colos MediaPad T3 variánst. 

A korábban a TENAA oldalán már feltűnt 8 colos masina belsejében egy Qualcomm Snapdragon 435 chipset végzi a számításokat, ehhez képest a még inkább megfizethető, 7 inches modellben egy MediaTek MT8127 lapka dolgozik, négymagos processzorral, 1.3 GHz-es órajelen.

A páros nagyobbik tagja a MediaPad T3 8.0 nevet viseli, és kétféle RAM kiszereléssel lehet kapni, az egyik változatban 2 GB RAM dolgozik 16 GB belső tárhellyel kiegészítve, a másik variánsban pedig 3 GB operatív memória, illetve 32 GB háttértár található. A megjelenítő 1280×800 képpontot állít csatasorba, a készüléken pedig Android 7.0 rendszer fut, a Huawei EMUI 5.1 felületével öltöztetve. A hátlapon egy 5 megapixeles kamera virít, míg az előlapon a képrögzítő felbontása 2 megapixel. A masina addig működik, amíg a 4800 milliamperórás telep bírja szusszal. Az eszközből létezik LTE modemmel szerelt, és Wi-Fi Only változat is.

A hét colos változat a már említett MediaTek lapkakészletre épül, 1 vagy 2 GB RAM-mal karöltve, és kiszereléstől függően a belső tárhely lehet 8, valamint 16 GB-os is. A kisebb kijelzőnek sajnos a felbontása is csekélyebb, mindössze 1024×600 képpont végzi a tartalmak megjelenítését. A táblagépen már gyárilag Android Marshmallow rendszert találni, EMUI 4.1 interfésszel egyetemben. A tablet akkumulátorának kapacitása 3100 milliamperóra.

A nagyobbik változat LTE modemmel 239, anélkül 219 euróba fog kerülni, míg a kisebbik, 7 colos masina 129 eurós indulóáron lesz kapható.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid