Megvan mikor jön a HTC különleges csúcsmobilja

0

A következő HTC zászlóshajó valószínűleg a HTC U nevet fogja kapni, és a tajvani vállalat már azt is közzétette, hogy mikor lehet örülni a mobil leleplezésének Az értesülés ezúttal hivatalos, ugyanis a gyártó Twitter oldalán hozták nyilvánosságra a bemutató napját. 

A hír egy cirka öt másodperces kedvcsináló videó társaságában érkezett. A készüléket a tweet értelmében május 16-án fogják leleplezni a nagyérdemű előtt. A videó és maga a poszt egyértelmű alátámasztása azoknak a korábbi pletykáknak amelyek szerint a készülék Edge Sense technológiát fog kapni. Ennek a segítségével a telefon vezérelhető lesz a fémkerete által, ha különféle gesztusokat használunk.

A további szóbeszédek értelmében a készülék belsejében Qualcomm Snapdragon 835 lapkakészlet fog dolgozni egy 5,5 colos QHD megjelenítő takarásában. Említésre méltó még a 12 megapixeles elsődleges kamera, valamint az előlapra szerelt 16 megapixeles érzékelő. Állítólag lesz majd 64, illetve 128 GB-os változat is, és mindegyiken Android 7.1 Nougat rendszer fut majd, a HTC Sense 9 interfészének köntösébe öltöztetve.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid