Feltűnt a teljesen keret nélküli Xiaomi Mi MIX 2

3

A Gearbest egy népszerű kínai webshop, amelynek az oldalán most feltűnt a Xiaomi Mi MIX 2. A káva nélküli okostelefon következő generációjának a teljes hardveres összetételét kilistázta a webáruház, sőt, értesítést is kérhetünk a készülék érkezéséről. 

Ha szeretnénk, egy email formájában tudatni fogják velünk, amikor elérhetővé válik a kínaiak telefonja. Sajnos azonban a renderkép, amit az oldalon kitettek, nagy valószínűséggel csak egy koncepció, hiszen sehol nem látni az előlapi kamerát. Persze nem lehetetlen, hogy a Xiaomi mobiljának előlapján csak egy kijelző lesz, azért mindenesetre erőteljes fenntartásokkal érdemes kezelni ezt a képet.

A hardveres elemek listázása viszont már egészen hihető, hiszen a Gearbest szerint egy Qualcomm Snapdragon 835 lapkakészlet lesz a Mi MIX 2 lelke. Ez már csak azért is valószerű, mert a nemrég bemutatott Mi 6 is megkapta a chipsetet. Háromféle RAM kiszerelésben lesz kapható a készülék: az egyik belsejében 4 GB rendszermemória párosul 128 GB háttértárral, a másikban pedig 6 GB RAM, illetve 128 GB flash tárhely található. Az igazi dúvad persze az a modell lehet, amelyikbe 8 GB RAM-ot és 256 GB belső tárhelyet szerelnek a kínaiak.

Az elsődleges kamera felbontása 19 megapixel, míg az előlapi apparátus 13 megapixeles fotókat készít, de ugyebár az utóbbi nem látható a renderképen. Mondjuk az sem kizárt, hogy fel lehet majd tolni a hátlapi kamera körüli részt, és így bukkan fel az előre néző szelfikamera.

Az AMOLED megjelenítő képátlója 6.4 col lesz a weboldal szerint, amin 2540×1440 pixel fog terpeszkedni. Az akkumulátor kapacitása pedig 4500 milliamperóra lehet. A készülék térbeli jellemzőit is tartalmazza az oldal, de azok kísértetiesen hasonlóak az eredeti Mi MIX dimenzióihoz. Ennek értelmében az előbb elsorolt specifikációkat sem érdemes készpénznek venni, még akkor sem, ha egyébként valószínűnek hangzanak.

forrás: Gearbest, via GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid