Hivatalos a Xiaomi Mi Band 1S

0

A Xiaomi leleplezte a nagy sikert aratott Mi Band utódját, a Mi Band 1S-t, ami nagyrészt megegyezik az előddel, de akad azért újítás is.

A Mi Band 1S-nek még mindig nincs kijelzője, persze ez nem feltétlenül baj, hiszen így is rengeteg mindenre használható a készülék. Követi a napi mozgásunkat, számolja az elégetett kalóriát, és reggel visszanézhetjük, hogy mennyire aludtunk jól, azaz mennyi időt töltöttünk mélyalvásban.

mi-band-1s-1

Az okoskarkötő rezgéssel jelez, ha hívásunk van, vagy jött valami értesítés, és akár ébresztőnek is kiváló. Sőt, az okos ébresztés funkcióval sokkal kipihentebben lehet kelni. Az készülék egyébként az IP67-es szabványnak megfelelően por- és vízálló, ráadásul rendkívül hosszú ideig bírja az akksija egy töltéssel, ez a gyári adatok szerint 30 nap.

mi-band-1s

Ezeket eddig egyébként a sima Mi Band is tudja, az 1S azonban kapott egy pulzusmérő szenzort, ami remélhetőleg egész pontos adatokkal szolgál majd. Az újdonság már a hónapban megjelenik, 16 dollárnak megfelelő áron, de ez persze csak Kínára vonatkozik, hazánkban jóval magasabb árra és későbbi elérhetőségre számíthatunk.

Ha valakinek nem annyira fontos a pulzusmérő, de a többi funkció szimpatikus, akkor a sima Mi Band már most is beszerezhető 9.900 Ft-os áron, 1 éves hazai garanciával és gyors, ingyenes szállítással. Akár ajándékba is tökéletes, tényleg egy remek és hasznos kütyüről van szó.

Xiaomi

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid