Hivatalos: Android 7.0-val jön az LG V20

0

Arról már korábban beszámoltunk, hogy hamarosan folytatást kap a dupla kijelzős LG V10, most azonban a gyártó hivatalosan is megerősítette a készülék érkezését.

Az LG emberei első körben a készülék nevét erősítették meg a nyilvánosság előtt, ami korántsem meglepő módon V20 lesz. Azt is elárulták továbbá, hogy szeptemberben érkezik az újdonság (minden bizonnyal a hónap elején, a berlini IFA kiállításon).

LG V10

LG V10

A specifikációkkal kapcsolatban csak annyi derült ki, hogy az LG V20 már gyárilag Android 7.0 Nougat rendszerrel érkezik, azaz ez lehet az első készülékek egyike, amelyek az új Androiddal debütálnak. Az LG annyit mondott még a mobilról, hogy mérvadó lesz a prémium okosmobilos kategóriában, és kiterjesztett multimédiás képességekkel vértezik majd fel.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid