Hivatalos: augusztus 5-én érkeznek a Samsung új csúcskütyüjei

0

A Samsung végre hivatalosan is elárulta, hogy mikor lesz a következő nagy bemutató eseménye, amelyen a Galaxy Note 20 széria mellett más érdekes készülékek is debütálnak.

A Samsung Galaxy Unpacked 2020 nevű esemény augusztus 5-én lesz, vagyis beigazolódtak a korábbi híresztelések. A bemutatót a koronavírus miatt online tartják meg, és hazai idő szerint délután 16:00-kor kezdődik. Előtte meg fogjuk majd osztani az élő közvetítés linkjét.

A jeles napon debütál a Galaxy Note 20 sorozat, ez egyértelműen kiderül a fenti videós előzetesből is, amelyben látható az S Pen hegye, valamint az új bronz szín, amiben elérhető lesz a friss csúcsmodell. Erről egyébként már hivatalos promóképünk is van.

Számítunk egy alap Note 20-ra, valamint egy Plus vagy Ultra verzióra, fent valószínűleg az utóbbi látható. Ezeken kívül jön az új hajlítható csúcsmobil, ami a Galaxy Z Fold 2 nevet kaphatja, illetve egy kagylótelefon, a Galaxy Z Flip 5G. Számítunk még továbbá két Galaxy Tab S7 modellre, egy Galaxy Buds Live nevű fülesre, valamint a Galaxy Watch 3 okosórára is.

Forrás: Samsung

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid