Hivatalos az Amazfit Bip 3 okosóra

0

A Xiaomi kötelékében tevékenykedő, elsősorban viselhető eszközökkel foglalkozó Huami egy új, megfizethető okosórával rukkolt elő, amelyet szokatlan módon elsőként a dél-amerikai régióban, Brazíliában óhajtanak majd forgalmazni. Az okosóra mondhatni tipikus ajánlat a gyártó részéről: korrekt felszereltség és barátságos ár jellemzi. Ismerkedjünk meg az Amazfit Bip 3-mal!

A készülék, ami a formatervet illeti, az Apple Watch-ok által kitaposott úton halad tovább, vagyis egy téglalap alakú, 1,69 hüvelykes kijelzővel van felszerelve, az érintőpanel 2.5D-s üveg mögött foglal helyet. Az Amazon listázása szerint AMOLED technológiát használ a megjelenítő, de ezt egyelőre ne vegyük biztosra

Az okosóra felkínálja a szokásos funkciókat, vagyis képes mérni a pulzust, mégpedig a nap 24 órájában, méri a vér oxigénszintjét, monitorozza az alvásminőséget, illetve a stressz-szintet is. Az aktív életet élők számára 60 különböző sport üzemmód áll rendelkezésre, hogy még hatékonyabbak lehessenek azokban a mozgásfajtákban, amelyeket igazán szeretnek.

Az Amazfit Bip 3 egyik legnagyobb erénye a beépített GPS-vevő, vagyis a helymeghatározás egyáltalán nem a párosított okostelefon függvénye. Az okosóra külső borítása megfelel az 5ATM minősítésnek, vagyis vízálló, így nem kell megválni tőle akkor sem, ha úszni megyünk, vagy más vízi sportokat tervezünk űzni.

A készülék belsejébe 280 mAh kapacitású akkumulátort szereltek, amely a gyártói ígéretek szerint képes biztosítani az akár 14 napos működési időt is egyetlen feltöltéssel.

Az Amazfit Bip 3 forgalomba kerül fekete, rózsaszín és kék színekben is, megvásárolni pedig egyelőre csak a brazíliai piacon lehetséges, a helyi Amazon oldaláról. A helyiek átszámítva nagyjából 58 dolláros, vagyis cirka 21 ezer Ft-os áron juthatnak az órához. A további régiókban történő forgalmazás és árazás részleteit egyelőre még nem jelentették be.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid